Persienner

Innvendig


Casablanca (Kombinert Aluminium og Tre)


Dette er et nytt produkt vi vil starte produksjon av denne sommeren. Vi vil legge ut informasjon om dette produktet så fort vi har bilder og mer informasjon.Charleston

Charleston er et fint eksempel på at moderne teknologi kombinert med gammel stil, kan skape en romantisk og elegant nåtids helhet. Effektiv og funksjonell solskjerming eller romdeling kombinert med dekorativt design. De 50 mm brede lamellene og de brede stigebåndene gir et helt annerledes design enn man er vant til å se i hjemmet.

      

Metalet (25mm, 35mm)

Metalet persienne fås både som alminnelig fritthengende persienne, og til plassering mellom 2 lag glass. Persiennen anbefales til det private hjem.Softline (25mm, 35mm)

Designet av Softline er unikt og mønsterbeskyttet. Overlistens buede form følger lamellens bue og funksjonsgripene på dreiestang og snorekvast har en behagelig avrundet form.Trepersienner

Trepersiennen er en innvendig, manuelt betjent persienne. Lamellene kan trinnløst vippes og justeres i høyden. Persiennen er utarbeidet i et ikke-elektrostatisk materiale, hvilket gjør den meget rengjøringsvennlig. Persiennene fåes som standard i materialet ramin (tropisk bøk) eller fyr. Standardbehandling er natur med lakk, mahognifarvet eller behandlet med hvit lut. Lamellbredde: 25mm eller 50mm.

      

Utvendig

Maximatic


Maximatic persienner leveres til mellomstore og store vindusflater. Lamellene er forsterket i sidene med bukninger og leveres valgfritt i 65 mm og 80 mm bredde. Som vindsikring leveres aluminiumsskinner med innlagt lyddemper i UV- bestandig plast. Dette er en av våre mest solide persienner for store vindusflater eller for sterkt vindutsatte fasader.

     


Metalet
Metalet er en pålitelig utvendig persienne med en elegant lav overliste og 50 mm lameller. Den er ideell til anvendelse ved små og mellomstore vinduer. Persiennen kan bestå av 2, 3 eller 4 opptrekksnorer. Låsemekanismen sikrer at snorene låses effektivt i den ønskede posisjonen.

     

Metamatic
Metamatic er en velegnet persienne til montering i nesten alle vindustyper. Leveres snorbetjent, stangbetjent eller motorbetjent.
 

    

Copyright © Aktiweb AS